fluppfluppflickan

2014-04-26
18:48:57

Utgång!
Ikväll kommer det bli myskväll på världens bar med 3 pojkar från skolan och en utomstående. kommer bli sjukt kul^^

ska bli skönt att kunna träffa dom utanför skolan då jag senaste tiden bara varit förbannad när jag varit i skolan.... men ikväll får jag som jag vill, slipper jobbiga brudar, pantade lärare och vissa idioter till killar. ikväll är det jag, killarna och alkoholhaltiga vätskor.

oh yeah, feel like a queen! ;)

over and out! <3

2014-04-26
02:36:41

Equalism.
Läste precis ett inlägg om femenism som en tjej lagt upp på Devote. blev både glad och så oerhört förbannad.
 

Asså.. jag förstår hur hon tänker. och det var en relativt bra text.
Dock vill jag bara påpeka att hon betonade allt som män gör fel men inte något som kvinnor gör fel. och feminismen står ju för jämställdhet och inte för att höja kvinnor i vårat samhälle. För grejen är att man inte bara kan dra alla killar över en kant bara för att kanske 1-2 killar tar på en på en bar. visst, det är ju inte så jävla nice, men det är ju inte varenda jävel på baren som kommer fram och tafsar. När det gäller våldtäkter i sverige så är det nästan 50/50 mellan våldtekter utförda av män och våldtekter utförda av kvinnor, men det är bara våldtekter av män som blir upptagna och satta i nyheterna, detta för att det är många som inte tror på en man när han säger att han blivit våldtagen av en kvinna. Allt tjejer blir utsatta för på krogen, på väg hem från fester och som övrigt händer på grund av det motsatta könet, det händer exakt samma skit för killar.

Jag är kvinna, Jag står för jämställdhet, men jag är inte feminist, jag är equalist. Det är den 100% rätta benämningen på jämställdhet.

Jag skrev inte detta för att vara upprorisk på något sätt, utan för att rätta alla "Extrem-feminister" som alltid tycker att allt ska skyllas på männen. 

 

Hata hur mycket ni vill men jag har rätt.

 

Over and out :)


2014-04-25
08:36:40

keep your distance.
idag är en dålig dag. en "jag är förbannad"-dag....mest för att jag vart så jävla irriterad igår för att en i klassen är irriterande och en dålig förlorare, respektlös och oförskämd miss perfect. jag kräks. och hon säger hela tiden att hon är så dålig på saker och att det är synd om henne, buhu. attention whore, liver är fann inte en dans på rosor, snarare som en simtur genom törnar.

och bitcha inte med mig för i helvete.

2014-04-25
00:30:00

herre gud!
...och hur i helvete ska jag fixa det här?!? *SUCK* Varför ska det finnas kärlek nu för?!?
Jag vill seriöst inte ha något med kärlek att göra för stunden.. och vad händer? Jo, mitt kk faller för mig.. PLADASK! Vad gör jag nu..? Vill ju inte såra honom.. men känns lite skumt att ha sex med en person som gillar en mycket mer än vad man gillar den tillbaka.. :/  Och även om han säger att det är lugnt och att han inte blir sårad så tror jag inte ett skit på det. killar ljuger minst sagt lika mycket som tjejer.. 
 
nu kommer jag låta som världens slampa.. men vem ska jag ligga med nu..? har väl egentligen 3-4 pers som är tänkbara men vet inte hur deras syn skulle vara och man går ju inte precis bara fram till någon och typ: "Tja, Vill du bli mitt KK?"  Ne precis... 
 
och det hjälper ju inte direkt att det börjar bli varmt ute och mina hormoner hör race i min kropp 24/7.. -.-'
INTE OK! och sen va det ju detdär med dendär killen som är så fruktansvärt söt och gullig, och när jag väl lärde känna honom, en transsexuell brud... Jag vart så ledsen :C och för den personen önskar jag verkligen att jag var bi!
 
ae.. fan.. allt suger just nu! 
Fuck it! Im gonna watch Air Gear....<3 
 

2014-04-22
09:03:20

insomnia...
3e dygnet utan sömn... nu väntar skolan om 30 min.. jag kommer vara zombie....

2014-04-13
10:28:11

time of getting down....
har inte sovit något... ligger fortfarande i sängen och gråter till och från.... vet inte vad jag ska göra... personen jag behöver som mest nu svarar inte.... allt går bara utför mer och mer.... Jag orkar inte bli undanstött... orkar inte bli osynlig igen.... men vad ska jag göra åt det...? ingen vill vara med mig i vilket fall..... kanske är bäst att bara vara själv som vanligt....I'm falling like a tree, but why doesn't anyone scream timber...?

2014-04-13
01:08:27

fuck....
Hej.. har kommit på att jag bara skriveer hän när jag känner mig otroligt glad eller otroligt ledsen...
Nu är jag ledsen... inte bara ledsen, känner mig värdelös, som en idiot, ful, oönskad, bortglömd, bortkastad, ensam, oattraktiv, osynlig, lite, svag, hatad, mm...
Dagen gick från att vara helt underbar till att bli ett jävla helvete... 
känner hur jag helt plötsligt är oerhört ensam... väntar på medelanden från personer som säkert aldrig kommer skriva först... förväntar mig alltid att få en blick av intresse av någon på krogen, men ingen verkar se mig... Väntar på att någon av ens gamla vänner från hemstaden ska skriva och kanske fråga hur jag mår, men dom har jag knappt hört av sedan jag flyttade för 2 år sedan... tänker att dom kanske saknar mig eller undrar hur jag mår... men dom säger inget... ingenting alls typ... väntar på att en i klassen ska säga förlåt för vad hon sagt och gjort mot mig och resten av klassen, men inte ett pip hörs från henne... 
väntar på att få uppmärksamhet som kvinna och inte ses som pojkflicka mer.... allt mindre som kille... vill kunna få komplimanger från killar... inte en klapp på axeln... jag vill känna mig speciell.. bara ibland iallafall... 
framför allt nu när allt rasar samman igen... nu när allt i mitt förflutna kommer tillbaka som ett spjut i bröstet...
 
 
fan... 
Jag orkar inte mer...